Veckans mat

Dagens rätt mån-tor 130 kr inkl smör, bröd, salladsbuffé, kaffe och kaka, fredagens grillbuffé 150 kr, barn 69.-.

Serveras vardagar kl 11-14. 

Meny v 29,  alltid hemlagat. Meny för utskrift.

Mån:
Panerad rödspätta m potatismos, remouladsås och citron 
Helstekt fläskkarré m kokt potatis, gräddsås och äppelmos 
Tis:
Raggmunk m stekt fläsk och lingon alt fläsk m löksås och kokt potatis 
Laxpudding m skirat smör 
Ons:
Helstekt kotlettrad m rostad potatis och rödvinssås 
Lasagne 
Tors:
Ärtsoppa och hemlagade pannkakor m sylt och grädde 
Flygande Jacob m banan, jordnötter, bacon och ris 
Fre-sön:
Helgbuffé 139:-
Kycklingspett m klyftpotatis och bea
Pastasallad m soltorkade tomater och bacon

Vegetarisk meny:
Vegansk pannbiff (glutenfri), Zuccinibiff, Rödbetsbiff, Kikärtsbiff, Champinjonsoppa.

Vegetarisk meny 130.- inkl salladsbuffé, smör, bröd, kaffe och kaka.

För större grupper rekommenderar vi inte lunchbuffé. En bordsserverad lunch är alternativet för grupper