Veckans mat
Dagens rätt mån-tor 130 kr inkl smör, bröd, salladsbuffé, kaffe och kaka, fredagens grillbuffé 150 kr, barn 69.-.
Serveras vardagar kl 11-14.
Meny v 29, alltid hemlagat. Meny för utskrift.
Mån:
Panerad rödspätta m potatismos, remouladsås och citron
Helstekt fläskkarré m kokt potatis, gräddsås och äppelmos
Tis:
Raggmunk m stekt fläsk och lingon alt fläsk m löksås och kokt potatis
Laxpudding m skirat smör
Ons:
Helstekt kotlettrad m rostad potatis och rödvinssås
Lasagne
Tors:
Ärtsoppa och hemlagade pannkakor m sylt och grädde
Flygande Jacob m banan, jordnötter, bacon och ris
Fre-sön:
Helgbuffé 139:-
Kycklingspett m klyftpotatis och bea
Pastasallad m soltorkade tomater och bacon
Vegetarisk meny:
Vegansk pannbiff (glutenfri), Zuccinibiff, Rödbetsbiff, Kikärtsbiff, Champinjonsoppa.
Vegetarisk meny 130.- inkl salladsbuffé, smör, bröd, kaffe och kaka.
För större grupper rekommenderar vi inte lunchbuffé. En bordsserverad lunch är alternativet för grupper